Bize Katılın

DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMACILAR:

Doktora sonrası araştırmacıların fonlanmasındaki sorunlardan dolayı şu anda Bilkent Minyatür Robotik Laboratuvarı doktora sonrası araştırmacı aramamaktadır. Ancak, kendi burslarına sahip doktora sonrası araştırmacılar, imkanları konuşmak üzere Doç. Dr. Onur Özcan ile temasa geçebilirler. TÜBİTAK ve YTB gibi kurumlar doktora sonrası araştırmacılara burs sağlayabilmektedir.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİ:

Her sene minyatür robotik alanına ilgi duyan bir kaç öğrenciyi gruba katmaktayız. Başvuruların değerlendirilebilmesi için, aday öğrencilerin Bilkent Üniversitesi yüksek lisans başvuru sistemi üzerinden resmi başvuru yapmaları gerekmektedir. Eğer minyatür robotlar üzerine yüksek lisans ya da doktora yapmak istiyorsanız, üniversiteye yapacağınız resmi başvuru yanında Doç. Dr. Onur Özcan ile de temasa geçebilirsiniz.

LİSANS ÖĞRENCİLERİ:

Robot tasarımı, devre tasarımı, küçük boyutta üretim, kontrol ve malzeme konularında araştırma yapmak isteyen Bilkent Üniversitesinin her bölümünden lisans öğrencilerine kapımız açıktır. Tek sömestirlik kısa projelere, tasarım ve üretim aşamasında kullanılan prosedür ve ekipmanların öğrenilmesi uzun sürdüğünden, çok sıcak bakmamaktayız. Eğer uzun süreli, yoğun araştırma projelerine katılmak istiyorsanız Doç. Dr. Onur Özcan ile temasa geçebilirsiniz.